سود پرک سفید از جمله کاربردی ترین مواد شیمیایی است که دارای رنگ سفید و به صورت پرک است که در خلوص مختلفی وارد بازار می شود و هر چه خلوص آن بالاتر باشد کیفیت بهتری دارد. قیمت سود نیز در بازار بسته به خلوص متفاوت است و نوع ۹۸ یا ۹۹ درصد از نمونه های درجه یک است که قیمت بالاتری داشته و کاربردی تر نیز می باشد.
کاربردی ترین خلوص سود پرک
کاربردی ترین خلوص سود پرک ۹۸ و ۹۹ درصد است که در صنایع مختلف مورد استفاده قرار می گیرد و عاری از ناخالصی می باشد، همچنین از کیفیت های بالایی برخوردار است. سود پرک با نام سدیم هیدروکسید یا سود سوزآور نیز شناخته می شود که حالت جامدی دارد و مانند کریستال های شیشه ای و شفاف می باشد.
سود پرک ساختار آن به گونه ای است که می توان آن را ذوب کرد بدون اینکه ساختار آن تجزیه شود یا تغییری در آن ایجاد شود. همچنین امروزه با تفاوت هایی که در درصدهای خلوص آن وجود دارد دارای انواع مختلفی است، این سود طی فرایند تبخیر از سود مایع ۵۰ درصد تولید می شود.
سود جامد پرک رطوبت را سریعا جذب می کند به همین دلیل بسته بندی آن به گونه ای عاری از درز است که رطوبت در زمان حمل و نقل، انبار کردن وارد آن نخواهد شد در غیر اینصورت باعث افت کیفیت و کلوخه شدن آن می شود. این سود در زمان مخلوط با آب بخار گرمی را از خود ایجاد می کند که به اطراف پخش می شود و در زمان تماس با پوست ایجاد سوختگی خواهد نمود.
فروشنده سود جامد پرک سفید صادراتی
فروشنده سود پرک صادراتی با شناختی که از این عرصه دارد بهترین ارقام این سود را شناسایی نموده و باکیفیت ترین آنها را در خلوص ۹۸ تا ۹۹ درصد در معرض فروش قرار می دهد. این سود به صورت بسته بندی شده و در اوزان مختلفی ارائه می شود.
سود پرک در کیسه های دوجداره لمینت دار با دوخت عالی یا شیلینگ شده ارائه می شود که بسته بندی آن از اهمیت زیادی برخوردار بوده و باید به طور اصولی انجام شود. اوزان کیسه ها اکثرا ۲۵ کیلویی بوده که با نخ پلی استر محکم دوخته می شود.
در کیسه های جمبوبگ آن ۴۰ تا از کیسه های ۲۵ کیلویی قرار گرفته که محافظت خوبی در آن ایجاد شده است. از سود پرک در موارد مختلفی استفاده می شود مانند:
- صنایع نظامی، نفت، گاز و پلیمر
- صنایعی که با عوامل بیماری زا مواجه است
- صنعت فلز، آلومینیوم، روی، آبکاری و گالوانیزه
- رنگرزی و صنایع کاغذ و کارتن
- صنعت آرایشی، بهداشتی، الکل سازی و داروسازی
- صنایع نوشابه، قند، شکر و روغن
- صنایع نساجی و چرم
- چربی گیری، صنایع غذایی، کنسروسازی و شیر
- خنثی سازی اسید و باتری سازی
- صنعت نفت گاز و پتروشیمی
دیدگاه شما با موفقیت ثبت شد.